About me

Tea Gistorp Larsson

Jag är en omtänksam person och jag ser alltid till så att alla mår bra i min omgivning. Jag är ofta den som tar initiativ för att jag gillar när saker händer och jag trivs bäst när saker och ting är noggrant gjort och allt är i sin ordning. Jag är inte främmande för nya utmaningar. 

Den största passionen och hobbyn jag har är fotografering och bildbehandling. Här på min sida kan ni ta del av min portfolio som jag ständigt håller på att utveckla och förbättra.

Hoppas ni gillar det!

Arbetslivserfarenhet

Mars 20 –  Aug 22 Jobbat i kundtjänsten för bygghemma.se. Hjälpte de människor som ringde in med olika problem och/eller frågor.

Feb 19 – Dec 19 Phoner för TMPO Malaga i Spanien. Ringt till Sverige och värvat nya medlemmar och även uppgraderat månadsgivare för organisationer som Greenpeace och UNHCR.

Mars 18 – Mars 20 Jobbar inom Hvita Briggens hemtjänst. Där jag åker hem till brukare som behöver hjälp med till exempel medicinutdelning, städning, tillredning av lättare måltider och/eller hjälpa till med hygien.

Aug 17 – Apr 18 Österports Gatukök. Tillagat gatuköksmat, serverat kunder och stått i kassan.

Jun 17 Servitris för Roomexpo Uthyrning & Event. Arbetat på bröllop, födelsedagar och större sammankomster. Arbetsuppgifterna var bland annat att lägga upp mat, servera, se till att gästerna har det bra, hälla upp och fylla på dricka och plocka undan.

Hösten/Vintern 16 Medhjälpare på en städfirma för kontorsstädning i Malmö.

Sommaren 16 Runner på restaurang Store Thor, Ystad. Jag fick servera mat till gästerna, stötta servisen och stå i disken.

Utbildning

22/8-22 – pågående Studerar på Fotoskolan STHLM

25/8-21 – 3/6-22 Studerade fotolinjen på Gotlands Folkhögskola

30/8-20 – Mars 21 Studerade programmet Medieproduktion och processdesign på Malmö Universitet

31/12-2018 – 1/2-19 Fyra veckors spanskakurs på Instituto Picasso i Málaga

2016-18 Gymnasium Samhälle Media Österportskolan Ystad Åk 2 & 3

2015-16 Gymnasium Samhälle Malmö Borgarskola Åk 1

Meriter

SPRÅKKUNSKAPER

Svenska modersmål

Engelska flytande tal och skrift

Kan läsa, förstå och prata en del danska

DATORKUNSKAPER

Adobe IN, AI, ID, PS, XD, BR, LR

HTML5/CSS

Final cut pro x

Dialing